Onze behandelmethode

Groene aanslag door algen en mossen is een veel voorkomend probleem. Schoonmaken met een hogedrukreiniger is onhandig en zand spoelt weg, waardoor tegels kunnen verzakken. Bovendien werkt dit ook maar tijdelijk, omdat er “sporen” achterblijven en de aanslag dus zal terugkeren. Dit probleem kan op effectieve wijze opgelost worden met een milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar middel, waarmee het oppervlak zoals: steen, hout, glas, gravel, etc. behandeld wordt.

Door middel van een nevelspuit wordt alle aanslag, inclusief “sporen” behandeld. Na enkele dagen is dan de groene aanslag verdwenen zonder schrobben en zonder gevaar voor beplanting!

 

Resultaat zichtbaar binnen 1 week

Bij behandeling twee keer per jaar zijn onder andere uw terras, bestrating, muren, tuinmeubels, glas, kunstgras, tennisbaan en schutting het hele jaar verlost van groene aanslag!

Voor het verwijderen van algen en groene aanslag maken wij o.a. gebruik van het product “VDS-algenbestrijder”, dat u ook bij ons in eenheden van 10 liter kunt aanschaffen. Zie hiervoor onder het hoofdstuk “Producten”.

 

Tennisbaan onderhoud

Tevens bieden wij advies en ondersteuning op het gebied van tennisbaan onderhoud. Zie voor meer informatie onder  het hoofdstuk “Tennisbaan Onderhoud” op deze website en op onze website www.tennisbaan-support.nl